Fayence

Middelalder bjergbyen har charmerende gamle gader, varme og indbydende restauranter, der oser af charmen i Provence, med dens gamle huse og små blomsterrige pladser.

Fra klokketornet får man en panoramaudsigt over hele dalen, og en betagende 360 ° udsigt over landsbyens tage og de storslåede landskaber i Fayences omegnen.

Fayence er også kendt for sit svæveflyvecenter (1. europæiske center), hvor der arrangeres kurser og konkurrencer (Open International Glider) og nærheden til en af Sydfrankrigs mest kendte golfbaner ”Terre Blanche” Fayence ligger tæt på St. Cassien-søen, som er en stor ferskvandsbjergsø hvor man kan bade, leje vandcykler og lignende, motorbåde er forbudt.

Søen bliver også brugt af vandflyvere til vandopsamling i forbindelse af skovbrande. Områderne rundt om byen består fortrinsvis af provencalske villaer med pool og udsigt. Prisniveauet er rimeligt i forhold til nabodepartementet Alpes Maritimes.
Afhængigt af sæsonen vil du have valget mellem alpint skiløb eller sandstrande, Fayence ligger 90 minutters kørsel fra skisportsstederne og 45 minutter fra havet.

Det tager en god 1 times kørsel til Nice lufthavn.