Købsprocessen

Køb din Sydfranske ejendom med ETACS

Ejendommene på vores hjemmeside er vore egne eller boliger som vi repræsenterer i Danmark, for vores samarbejdspartnere i Sydfrankrig. Siden bliver løbende opdateret. Vi har altid mere end 400 boliger til salg.

I den indledende dialog med dig/jer afklares ønsker og behov. For at kunne yde den bedste rådgivning, har vi brug for at kende til forhold som: boligtype, budget, beliggenhed, antal soveværelser etc. etc.

Vores mæglere har indgående kendskab til boligerne, og ønsker at fremvisningerne bliver så udbytterige for jer som muligt. Vi kan i mange tilfælde tilbyde indledende ”videofremvisninger” hvis det ikke er muligt for jer at komme til Sydfrankrig hurtigt nok.

Inden fremvisning kan I på vores hjemmeside se eller bestille alle tilgængelige relevante informationer og dokumenter på hver enkelt bolig.

Hvis vi ikke har boligen, der passer til jeres ønsker og behov, tilbyder vi at I kan blive kontaktet, så snart vi har fundet den rette bolig.

Når I har købt en bolig, kan vi eventuelt hjælpe med etablering af relevante abonnementer og kontakter til, forsikringer, banker, skat, telefon, internet mv.