Lejligheder i Royal Mougins Golf Club

€145.000

Detajler

Luksussuite i Royal Mougins Golf Club

  • Råderet over suite i 13 uger årligt
  • Spilleret og medlemskab af Golf Klubben for 2 voksne og 3 børn under 21 år
  • Fri afbenyttelse af alle træningsfaciliteter på området.
  • Fri afbenyttelse af pool og de eksklusive Spa- & wellness faciliteter.

Royal Mougins Golf & Resort på den franske Riviera, som foruden 18 hullers mesterskabsbane, restaurant og bar, består af en charmerende provencalsk bebyggelse med luksuriøse hotelsuiter og tilhørende spa- og wellness center samt udendørs swimmingpool og  jacuzzi.

Royal Mougins Golf Club blev opført i 1993 og er designet af den verdenskendte golfbanearkitekt Robert Von Hagge. I dag er det en af Europas mest eksklusive golfklubber, der kan udfordre golfspillere på ethvert niveau. Banen løber gennem det smukke dalområde Vallon de l’Oeuf og er kuperet med hurtige greens, store bunkers, vandløb, søer og flot Middelhavsbeplantning. Udsigten over landskabet er bjergtagende. Banen er 6004 m lang, par 71.

Golfklubben repræsenterer en særdeles international atmosfære med medlemmer fra hele Europa. Der er et stort socialt fællesskab i klubben: der tilbydes fællestræning og turneringshold og medlemmer har mulighed for selv at organisere private konkurrencer. Hver måned er der forskellige matcher, hvor medlemmerne dyster mod hinanden og efterfølgende mødes til enten uformelt grillarrangement på terrassen eller dinner i restauranten med musik og dans. Alt i en dejlig uformel ånd og god og humoristisk tone medlemmer imellem.

Det 4-stjernede Royal Mougins Hotel har 29 hotelsuiter i kategorierne Premium, Deluxe eller Superior, der er luksuriøst indrettet af den berømte arkitekt Michela Fabbri. Hver suite er på omkring 40 m2 og alle har opholdsrum med sovesofa, soveværelse, badeværelse, tekøkken og en terrasse på 25 m2, hvorfra man kan nyde den pragtfulde udsigt over golfbanen og det åbne landskab.

Dette yderst eksklusive golfressort ligger i Mougins kommune blot 10 minutters kørsel fra sandstrandene i Cannes og 20 minutters kørsel fra Nice Lufthavn.

  • ID: 27341
  • Views: 382