Vurderinger

VURDERINGER.
INDBOVURDERING & EJENDOMSVURDERING.

Som noget helt specielt kan Peter Koch både stå for Indbo- & Boligvurdering.

Med sin mangeårige baggrund som vurderingsekspert for Bruun Rasmusens kunstauktioner på Cöte d’Azur, og mere end 20 års erfaring med det sydfranske ejendomsmarked, er Peter Koch og hans team i stand til at udføre en ”udvidet vurdering” til brug for dødsboer og arvesager for danske familier i Sydfrankrig.

Mange danskere kommer lidt i klemme i forbindelse med arvesager i Sydfrankrig. Selvom forældrene har forsøgt at beskytte deres børn / arvinger i forhold til de anderledes franske juridiske forhold, er det meget vigtigt at agere rigtigt fra starten.

Feks. kan man (som det er normalt i Danmark) vælge at få vurderet indboet og boligen individuelt. I Frankrig kan man dog også vælge at værdisætte indbo og løsøre til en lille procentdel at ejendomsvurderingen, hvilket i mange tilfælde kan være en stor fordel pga. den høje arveskat i Frankrig.

Dette kræver en professionel rådgivning fra starten, da man som udgangspunkt ikke kan fortryde og ændre værdiansættelse senere. Vi hjælper gerne med en vurdering af hvad der bedst kan betale sig i det enkelte tilfælde.

Peter er ikke fransk ejendomsmægler, men har et tæt samarbejde med nogle af de største firmaer i Sydfrankrig. Ligeledes henviser vi til herboende dansk/franske jurister, som kan sørge for at boet bliver afviklet korrekt.