PLAN DE LA TOUR – UNIK! I SMUK HAMEAU 3 SOVEV. HUS MED ‘CABANON’

€375.000

Egenskaber

  • Swimming Pool

Detajler

Lige uden for den autentiske landsby Le Plan de La Tour, gemt i det grønne, med fantastisk og uhindret udsigt, finder du denne “Hameau / gamle landsby” fra år 1600 som for nylig (2012) er blevet moderniseret og opdelt i 15 huse og lejligheder.
Hvert hus med sine smukke specifikke træk fra fortiden, såsom de tykke stenvægge, men med denne tids komfort!

Vi tilbyder på kanten af ​​Hameau, med smuk udsigt, dette UNIKKE og smukke hus med en lys stue, moderne køkken, 2 soveværelser, luksuriøst badeværelse og en separat ‘Cabanon’, et andet gæstehus med det 3. soveværelse, et moderne badeværelse med bruser og toilet samt et stort depotrum. Ejendommen er beliggende på skøn privat grund og har desuden udestue og udekøkken med indbygget grill.

Indretningen er som følger: Entré til huset, entre med rummeligt gæstetoilet, lys stue med ekstra dagslys gennem en mezzanin, åbent og moderne veludstyret køkken, åben trappe til 1. sal med 1. soveværelse samt rummeligt. , moderne og komplet badeværelse med spabad, dobbelt håndvask og toilet. Åben trappe til 2. sal med det andet soveværelse med udgang til rummelig altan med fantastisk udsigt!
Foran huset er en attraktiv terrasse og forbindelse til ‘Cabanon’ med det veludstyrede udekøkken og trin til den anden private have inklusive den udendørs lounge.
I hytten finder du det tredje soveværelse og et moderne badeværelse med bruser og toilet. På den anden side af denne bygning er der et stort depotrum, som nemt kan forbindes med opholdsrummet.

På Hameau er der en rummelig og moderne fælles swimmingpool, en boulebane og et bordtennisbord. Endvidere fællesrum med vaskemaskine og tørretumbler. Der er en bestyrer til stede, som, hvis det ønskes, kan varetage ledelsen af ​​eventuel ferieudlejning af huset.

Miljøet er smukt! En fantastisk udsigt ved Massif des Maures og omkring 20 minutter fra strandene i Sainte Maxime eller Grimaud.
Vi ser frem til at vise dig denne unikke ejendom!

  • ID: 31263
  • Views: 676