Beskrivelse af ejendommen

Denne charmerende ejendom er beliggende i et meget roligt boligområde og i gåafstand til den smukke og hyggelige landsby Fayence, som bla. er kendt for sine 4 årlige antikvitets udstillinger.

Huset på ca. 350 m² er beliggende på en 10 000 m² stor grund, med udsigt over bakkerne. Hovedhuset indeholder i underetagen:  Stor entré, stor stue med pejs og fritliggende bjælker i loftet, spisestue, køkken med bryggers, gæstetoilet, tv-stue, samt en mindre stue med brændeovn.  1.ste sal består af: Stor møblerbar repos, 3 soveværelser, 1 badeværelse, 1 brusebad med toilet.Der er en uafhængig lejlighed med en stue, køkken, 2 soveværelser og 1 badeværelse med toilet. Bag hovedhuset er der et lille gæstehus med et stort soveværelse og brusebad / toilet.Stor åben terrasse i forlængelse af stuen, og i tilknytning til indgangsparti findes en overdækket terrasse.

Der er kommunalt vand og kloakering. Varmen leveres af en varmepumpe, og vand opvarmes via el.Dobbelt glas i alle vinduer og glasdøre.

Stor swimmingpool på 6 x 15 m, pool hus med brusebad og toilet og sommerkøkken. Stor garage med plads til to biler, cykler mm. I samme bygning er der et værksted med et loft ovenpå.

Der er mulighed for udstykning/frasalg af noget af den meget store grund. Der er fra kommunens side givet tilladelse til mindst 4-5 byggegrunde.

                  Hvilket gør ejendommen til et særdeles godt køb/investering.

Egenskaber/funktioner
Adressekort

Charmerende Provencalsk ejendom tæt på landsbyen Fayence

6 Soveværelser
4 Badeværelser
350 m²
€1,050,000
Grundliggende oplysninger
Ejensdomstype : Villa
Listetype : Til salg
Ref. ID : E2103
Pris : €1,050,000
Udsigt : Bjerge & by
Soveværelser : 6
Værelser : 0
Badeværelser : 4
Bolig Areal : 350 m²
Grund Areal : 10,000 m²
Kontakt mægler

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Koch: +45 4045 3403 – [email protected]