ROQUEBRUNE / S-ARGENS, HUS MED 3 SOVEVÆRELSER OG PRIVAT PARKERING I DOMÆNE MED POOL

€283.000

Egenskaber

  • Swimming Pool

Detajler

Roquebrune / s-Argens, hus med 3 soveværelser og privat parkering i domæne med swimmingpool

Indflytningsklar hus med 3 soveværelser, moderne køkken og badeværelse, for- og baghave beliggende i et domæne med vicevært og rummelig swimmingpool.

Indretningen er som følger: forhave med terrasse. Entré, entré, gæstetoilet, lys stue med 2 x2 døre ud til haven. Moderne køkken, udstyret med køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine og opbevaringsplads.
Fra den åbne trappe er der adgang til 1. sal med 3 soveværelser og badeværelse med bruser, toilet og tilslutning til vaskemaskine.

Baghaven har en delvist overdækket terrasse, der fortsætter ind i en hårdttræ solterrasse.

Også muligt at købe garage beliggende 10 m. fra huset. Salgsprisen for garagen er 25.000 €.

Området sikret af en port ligger på kanten af ​​en 18-hullers golfbane og har en vicevært. Den fælles swimmingpool åben fra 1. maj til midten af ​​oktober. Den maleriske landsby Roquebrune er omkring 5 km væk. Strandene i Les Issambres og St Aygulf ligger 10 minutter væk i bil.

Domænet ligger ved siden af ​​18-hullers golfbane, har en lukket port og en stor fælles swimmingpool; åbent fra 1. maj til midten af ​​oktober. Den maleriske provencalske landsby Roquebrune-sur-Argens ligger omkring 5 km inde i landet. Hvis du tager til kysten, er du omkring 10 minutter væk fra badebyerne Les Issambres med adgang til Sainte Maxime og Saint Tropez eller Saint Aygulf med kystvejen til Frejus og Saint Raphaël.

  • ID: 31302
  • Views: 383