2 til 3 værelses lejlighed med terrasse og parkering – Haut Cannet Le Cannet

€525.000

Detajler

2 km fra den berømte Croisette og strandene i Cannes, i umiddelbar nærhed af Mougins, er der en kommune, hvis navn fremkalder livets sødme: Le Cannet. Med et enestående panorama over havet og Lerins-øerne er byen kendetegnet ved skønheden i sine landskaber. Udødeliggjort af maleren Pierre Bonnard gør denne bemærkelsesværdige natur Le Cannet til en uudtømmelig inspirationskilde. Byen, som er mærket “Ville et Métiers d’Art”, byder velkommen til mange kunstnere, der er forført af sit unikke lys. Her hersker en fredelig atmosfære, som afspejler charmen i de provencalske byer. De autentiske gyder i Vieux-Cannet, dens pladser dekoreret med springvand, hyggeligheden på dets markeder, hvor du kan smage pissaladière, socca og anchoïade…. Strategisk placeret 10 km fra Sophia-Antipolis, Europas førende teknologipark, bidrager Le Cannet til dynamikken i Cannes-byområdet.

5 lejligheder er stadig ledige:

– Lejlighed 3-værelses på første sal på 78,29 m² og en terrasse på 21,28m² til 525 000 €.
– Lejlighed 3-værelses på første sal på 80,7m ² og en terrasse på 22,15m ² til 540 000 €.
– Lejlighed 3-værelses på 2. sal på 80,70m ², en terrasse på 22,15m ² til 560 000 €.
– Lejlighed med 2 soveværelser på 3. sal på 89,50 m² og terrasse på 47,16m² til 850 000 €.
-Lejlighed 3-værelses på 3. sal på 85,31 m ² og terrasse på 42,12 m ² til 720 000 €

L’écrin er en intim bolig med 12 lejligheder fordelt på to etager over første sal og et kælderniveau, der huser den private parkeringsplads. Fra 2 til 4 værelser tilbyder disse lejligheder komfort og raffinement af sjældne adresser: omhyggelig service, kvalitetsudstyr, rummelige volumener, der udnytter hver kvadratmeter, sober og moderne indretning, der nemt kan tilpasses… Takket være deres beliggenhed kl. boligens hjørner, det meste af interiøret nyder dobbelt eksponering, en garanti for naturligt lys og velvære, men også for varieret udsigt over omgivelserne. Nogle beboere har endda eneret til at nyde en panoramaudsigt over Le Cannets grønne bakker og højder fra deres stue 365 dage om året. På solrige dage vil du nyde at bo med alle vinduer åbne for at byde velkommen til sangen af ​​fugle og cikader samt duften af ​​oliventræer, egetræer, fyrretræer og cypresser i ejendommens park.

Inde og ude destillerer L’écrin en sjælden livskvalitet. Nogle af ejendommens lejligheder åbner ud til en generøs terrasse, der kan indrettes som et udendørs sommerrum: solarium, udendørs opholdsstue, hængende have… Boligens højeste placering giver dig mulighed for at nyde en fantastisk udsigt fra altanen: nogle over landsbyen Le Cannet, andre over ejendommens skovklædte grund. En idyllisk ramme til at dele øjeblikke af medskyldighed med familie og venner!

Tilbyder et perfekt kompromis mellem byen og grønne omgivelser, L’écrin blomstrer i boligområdet og meget eftertragtede område Haut Cannet, i udkanten af ​​Cannes. Alle faciliteter er mindre end 1 km væk: minimarkeder, supermarkeder, komplet udvalg af skoler fra børnehave til gymnasiet… Butikkerne og restauranterne i Vieux-Cannet ligger mindre end 15 minutter væk til fods. Busstoppestedet for foden af ​​boligen gør det nemt at komme til Place Jean-Jaurès-markedet eller Cannes-togstationen.

L’écrin har det privilegium at være beliggende i et af de bedste kvarterer i Le Cannet, kendt for sin ro og sin anlagte arv. Grunden har takket være sit terræn i terrasser en fremragende eksponering og smuk, uhindret udsigt. Denne moderne bolig er designet af Bruno Focheux arkitektfirma. Med sin sobre, kompakte og lette volumen giver projektet uderum en ære ved at understrege samspillet mellem fulde og tomme rum, lys og skygge. Dens hjørner er præget af dybe loggiaer, fremspringende balkoner eller rummelige terrasser i skyggen af ​​betonhætter. Et udvalg af raffinerede farver og holdbare materialer præger L’écrins facader elegant: basaltgrå gengivelse på første sal, råhvid, sten og beige gengivelse på de øverste etager, mørkegrå aluminiumsvinduer og franske døre, gelændere i klart glas, og et firesidet rødt kanaltegltag.

Mange tjenester af høj kvalitet.

Kontakt os for mere information.

  • ID: 18811
  • Views: 3